Testmonials

Wauw, wat een verruiming en opluchting voelde ik bij mijzelf na het consult met Miranda. Daar waar ik in mijn gedachtes en gevoelens zo verkrampt was geraakt wist zij met het stellen van vragen en het toepassen van clearingstools in korte tijd te zorgen voor meer ontspanning. Waardoor er nieuwe mogelijkheden voor mij kwamen met mijn uitdagingen om te gaan. Ook gaf ze nog praktische handvatten (vanuit acces) mee die ik direct ben gaan toepassen en nog steeds regelmatig gebruik. De snelheid waarmee Miranda naar de kern ging van mijn pijn en mijn verlangen was heel waardevol zodat hier direct krachtig mee gewerkt kon worden. Dank je wel lieve Miranda!
Manon van der Heijden -Lodder
Ik heb van Miranda een sessie mogen ontvangen waarin we wat vragen van mij bespraken en gingen clearen met de Acces Tools. Wat ik zo fijn vond is dat ik er blanco instapte en ik had allemaal twijfel en voelde een enorme onrust maar na de sessie, waar Miranda overigens ruim de tijd voor nam, voelde ik me stukken rustiger en voelde ik dat er meer ruimte is ontstaan. Ik kreeg wat opdrachtjes mee om zelf mee aan de slag te gaan en dat doe ik ook elke dag trouw. Miranda is een lieve vrouw en ik voel me enorm dankbaar voor haar bijdrage.
Margot van der Laan
Dit weekend ben ik bij Miranda geweest en heb bars, een bodyproces maar ook een clearingsessie van haar mogen ontvangen. Deze clearingsessie heeft écht super veel in beweging gezet. Ze begon met me uit te nodigen om te vertellen over mijn huidige geldsituatie en hoe ik die ervaarde. Ze stelde super mooie vragen waardoor ik steeds bewuster naar de situatie ging kijken maar vooral naar de blokkades en beperkingen. Deze clearde ze gelijk met de acces clearing. Met iedere clearing voelde ik letterlijk meer ruimte ontstaan. Waar ik me voor de sessie nog vast voelde zitten in mijn huidige situatie van budgetbeheer en bijstand durfde en kon ik na deze sessie ineens verder kijken en zag ik weer mogelijkheden om iets anders te creëeren in mijn leven. Ontstond er gedurende het weekend weer een drive om te gaan creëeren en borrelen er weer allerlei ideeën en mogelijkheden op. Miranda is super goed in het stellen van de juiste vragen waardoor je bewust wordt maar wel vanuit totale oordeelloosheid. Waardoor ze je letterlijk de ruimte geeft om nieuwe mogelijkheden te verkennen en te laten ontstaan vanuit ruimte en lichtheid. Er is geen goed of fout... Je komt weer in verbinding met jouw eigen "weten".
Kortom een échte aanrader!!
Larissa Huisman
Persoonlijk begeleidster