Over mij

Over mij

Mijn naam is Miranda van Houwelingen, 32 jaar en woonachtig in Duitsland op een boerderij. Een van de dingen die voor mij belangrijk is, is vrijheid. Vrijheid om aan mijn dag te beginnen op een manier die mij vreugde geeft, dingen doen die mij vreugde geven, mezelf omringen met mensen waar ik mij fijn en op mijn gemak voel, die geen oordeel over mij hebben en die achter mij staan. Veel tijd door te brengen in de natuur, met mijn dieren, en vooral met name mijn paarden.

Iedere dag is voor mij een groot avontuur, een ontdekkingstocht om mezelf te verwonderen, wat ik die dag kan creëren, welke creaties ik in de wereld kan zetten. En wat er allemaal nog meer mogelijk is, voorbij aan wat ik mij kan bedenken.

Dankbaar voor deze prachtige planeet.

Ik geloof dat wij ieder verlangen dat wij hebben kunnen creëren. Ieder verlangen dat wij hebben is voorbestemd om realiteit te worden.

Ik ben mezelf niet altijd bewust geweest dat wij de creators van ons leven zijn. In 2015 ontdekte ik dit toen ik in aanraking kwam met de Wet van Aantrekkingskracht.                                   

 Dit inzicht was voor mij lifechanging. En tegelijkertijd ook best wel even confronterend.

Want op dat moment was mijn leven niet bepaald rooskleurig. Ik was al als tienermeisje aan het stoeien met  (zware) depressies, angstaanvallen, eigenwaarde en mijn zelfvertrouwen. Tegelijkertijd gaf dit inzicht mijn een enorme kracht.

Want als we de creators van ons leven zijn, dan kunnen we dus ook een fantastisch leven voor onszelf creëren. En ik begreep ineens waarom anderen om mij heen zo gelukkig waren, en nog mooier, ik kon nu ook vreugde kan ervaren in mijn leven.

Ik ging alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht en over hoe we onze realiteit creëren. Eind 2016 maakte ik kennis met Access Counsiousness. De Tools van Access, gaven mij waar ik al mijn hele leven naar opzoek was. Een soort van handleiding hoe ik kan functioneren, in deze wereld.

Ik was altijd gewaar geweest ( hoogevoelig en sensitief), en voor mij was het een behoorlijke uitdaging om hiermee om te gaan. Ik vermeed vaak drukke ruimtes, was het liefste onzichtbaar en wilde vooral niet opvallen, en als ik een druk event bezocht, had ik vaak een week nodig om weer bij te komen en lag ik vaak nachten daarvoor wakker te piekeren, en gingen er allerlei doemscenario’s door mijn hoofd van wat er allemaal mis kon gaan. Waardoor ik ook heel veel dingen simpelweg niet deed, en vermeed.

Nu ziet mijn wereld er heel anders uit. Ik heb de afgelopen jaren dingen gedaan, waar ik eerder alleen van kon dromen. Leef iedere dag mijn mooiste leven, en verwonder mij over wat er allemaal nog meer mogelijk is. Reis over de hele wereld.

En nodig andere ook uit om hun mooiste leven te creëren om hun dromen en verlangens te volgen.

Om alle beperkingen en oordelen over zichzelf los te laten. En ze te laten erkennen, hoe een krachtige creator ze zijn, om hun dromen en verlangens te volgen. Reik ze de tools van Access aan om met hun gewaarzijn om te gaan, zodat ze zich niet meer overweldigd hoeven te voelen door het leven. En om een leven, werk, business te creëren waarvan zij weten, dat het mogelijk is. Ze te leren vertrouwen op hun intuïtie. Ik nodig ze uit om te vertrouwen op hun weten!